PLAKATER TIL HAM

Gør din boligindtrening lidt mere maskulin med Imagis plakater. De maskuline plakater vil gøre drengeværelset mere rå og sejt!

 

Vægpynt og plakater er ikke kun til piger. Derfor har vi lavet en kollektion, som udelukkende indeholder plakater til mænd. Maskuline plakater findes altså. Vi ved godt at de fleste mænd ikke er verdensmestre i indretning og design. Og IMAGI ved også at hjemmets hvide vægge har godt af at vise sig lidt frem. Skal man krydre mande- eller drengeværelset lidt op, så skal det også være med motiver og designs som mændene elsker.

Under kollektionen vil du finde en række plakater med fotokunst, citatplakater og meget mere. Plakaterne er stilrene og maskuline - og passer perfekt til alle mænd og drenge.

Alle vores plakater til mænd er trykt på 180 gram tykt fotopapir. Den glatte overflade sikrer et højkvalitativt design, hvor motivet virkelig opnår sin fulde effekt og dybde.

PLAKATER TIL HAM FRA IMAGI

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk