PLAKATER AF BOTANIK OG PLANTER

Disse flotte plakater af grønne planter, blomster og botanik er fortryllende! Vi har populære plakater med kaktusser, monstera-blade osv.

 

IMAGI's plakater med planter, botaniske illustrationer og billeder, er samlet under denne kategori. Disse plakater er med til at skabe liv og farver i hjemmet. De seneste år er det blevet meget populært, at hænge plakater op med planter og botaniske illustrationer. Og ved du hvad? Vi syntes faktisk, at det er super trendy og flot! De botaniske tryk skaber et elegant og sofistikeret udtryk. 

Vores plakater med planter og botaniske tryk omfatter motiver med grønne blade, planter og farverige blomster. De fungerer både i stuen og kontoret. Og det gode er: Du skal ikke vande dem hele tiden, og ser altid super skarpe ud.

Alle plakater er trykt på 180 gram glat fotopapir. Den glatte overflade giver planternes og de botaniske illustrationer et fantastisk udtryk. De grønne farver og kontraster opnår sin fulde effekt og dybde. Det kan faktisk ikke se mere naturligt ud.

PLAKATER MED PLANTER OG BOTANIK FRA IMAGI

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk