MINIMALISTISKE CITATPLAKATER

 

Vores minimalistiske plakater med citat er blandt IMAGI's mest populære plakater. Plakaterne er designet af IMAGI selv, og bliver ofte solgt som kombination til én af vores andre plakater. Alle de herlige, sjove, tankevækkende og kærlige citater er med til at sætte positive tanker i hovedet. Vi forsøger at designe plakater med en tekst, som giver mening. Ikke blot en plakat, som skal se flot ud. Den skal også betyde noget, for den som køber plakaten.

De grafiske citatplakater fås i forskellige farver, mønstre og strukturer. Dette gør plakaterne ideelle til en fantastisk billedvæg. Kombinér eventuelt de minimalistiske plakater med nogle af vores andre plakater. Vi anbefaler at sammensætte en simpel citatplakat med et mere farverigt design, såsom vores plakater af fotokunst eller danske øer. Med et citat eller længere tekst kan du gøre kombinationen eller billedvæggen yderst personlig!

Alle citatplakater er trykt på glat fotopapir. Den glatte overflade giver teksten og linjerne et forbløffende udtryk. Vi lover højkvalitative tryk!

MINIMALISTISKE CITATPLAKATER FRA IMAGI

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk