PLAKATER MED FOTOKUNST

Imagi har et stort udvalg af plakat kunst med fotos. Billeder af naturen, planter, dyr kan for eksempel findes på disse plakater.

 

Hos Imagi tilbyder vi flere former for fotokunst plakater. Du vil her finde billeder fra vores forskellige kollektioner, alt efter om du er til motiver med optiske illusioner, landskaber, dyremotiver, blomster, frugter m.m.

Søger du fotokunst plakater med dyr, har vi flere gode bud på dette. Vores store udvalg af dyrebilleder byder nemlig på hele tre forskellige kollektioner. Her vil du finde dyre plakater, hvor du ser dyrene i deres naturlige farver og omgivelser. Er du derimod mere til en sort hvid plakat, byder vores S&H kollektion på flotte billeder af alle slags dyr. I denne kollektion er alle billeder med mørk baggrund, der står i kontrast til den ellers klassiske hvide baggrund. Ligeledes byder vi også på billeder, hvor det er dyrets dragt, der er i fokus.

Er du mere til fotokunst plakater med seværdigheder samt plakater med natur, har vi også et stort udvalg af dette. Vores klassiske naturbilleder, er alle i rolige farver og minimalistisk design. Er du derimod til billeder med de ikke helt så klassiske designs, byder vores kollektion ”Seværdigheder” på mange unikke billeder, heriblandt en Great Barrier Reef plakat. Alle billederne på plakaterne i denne kollektion har vi hos Imagi selv taget, når vi har rejst rundt i verden. Er du glad for botaniske plakater, har vi også et stort udvalg af plakater med planter og plakater med blomster.

Alle vores fotokunst plakater kan købes fra 69,- og op efter. Derudover egner billederne sig til alle boligens rum, og kan nemt kombineres sammen med andre plakater. Måske med en af vores fine citatplakater.

Tag et kig ovenfor og bliv inspireret af vores smukke fotokunst.

PLAKATER MED FOTOKUNST

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk