PLAKATER MED BOGSTAVER

Vores bogstavsplakater er meget stilrene og minimalistiske. En plakat med det første bogstav i dit fornavn er meget populær.

 

IMAGI har en lang række plakater med bogstaver. ​Vores kollektion med bogstaver indeholder minimalistiske plakater med bogstaver fra det danske alfabet. Alt fra A til Å. Plakaterne er designet af IMAGI selv. Vi har forsøgt at lave en række plakater som passer godt til hjemmet, hvor børneværelset har været i stor fokus. Vores Bogstavs-plakater til børn indeholder et bogstav, samt en lille beskrivelse af bogstavet. Ydermere vil man kunne finde en lille illustration af et dyr, som starter med samme bogstav. 

Udover vores plakater med et enkelt bogstav, vil man også kunne finde synstavler og plakater med alfabetet. Vi forsøger hele tiden at opdatere kollektionen, så vi har noget til alle. Plakaterne er trykt på 180 gram glat fotopapir, hvilket giver motiverne en fantastisk kvalitet.

PLAKATER MED BOGSTAVER FRA IMAGI

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk