PLAKATER AF SEVÆRDIGHEDER

Har du lige været ude og rejse? Tag minderne med hjem, og pynt hjemmets vægge med en plakater fra kendte steder i verden!

 

IMAGI har en lang række plakater med seværdigheder fra kendte steder i verden. ​Alle billeder og fotos af taget af IMAGI selv. H.C. Andersen sagde engang: "At rejse, er at leve". En filosofi, som vi sagtens kan følge. At drage ud i verden, og opleve klodens mærkværdige, utrolige og enestående seværdigheder, er en oplevelse, som man aldrig glemmer. Derfor har IMAGI lavet en kollektion med billeder og fotos fra nogle af verdens smukkeste bygninger, naturområder og dyr. Du vil kunne finde billeder fra Australien, Danmark, New Zealand, USA, Italien og meget mere.

Plakaterne er lavet til den rejseglade, som altid vil mindes sin fantastiske oplevelse. Alle plakater er trykt på 180 gram glat fotopapir. Papirets glatte overflade giver fotoets motiv en utrolig dybde. Vi anvender fotopapir til fotos og billeder, for at opnå den bedste kvalitet og visuelle effekt.

PLAKATER FRA KENDTE STEDER I VERDEN

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk