PLAKAT MED DANMARKSKORT

Vores plakat med Danmark er hel unik, fordi at den centrerer den ønskede by i landkortet.

 

Vi har alle set den klassiske plakat med Danmarkskortet, der pynter i hjemmene. Hos Imagi tilbyder vi her en mere unik og personlig udgave af Danmarks plakaten.

Vores Danmarks plakater illustrerer ikke kun Danmarks landkort, men gøres derimod mere personlig ved, at vores plakater centrerer flere forskellige byer. Vi har her lavet i alt hundrede Danmarkskort plakater, der viser hundrede forskellige byer. Her er det altså ikke kun dig, der kommer fra en af større by som eksempelvis Aarhus, der kan finde en plakat, men ligeledes også dig der kommer fra en af de lidt mindre byer såsom Bramming eller Farum.

Imagis Danmarksplakater er alle lavet i minimalistisk design.

 

Selve Danmarkskortet har et marmorlignende look, hvilket gør de orange streger, der centrerer de forskellige byer mere synlige. Under Danmarkskortet står både byens navn og deres kort koordinater. Disse plakater fås alle i to forskellige størrelser, alt efter hvad der passer dig.

På grund af plakaternes minimalistiske design vil de passe ind i alle boligindretninger, alt efter om du er til den klassiske og minimalistiske stil, eller om du er til retro stilen. Vores plakater kan nemlig nemt stå for sig selv, men kan ligeledes også stå sammen med andre plakater. Her kunne et eksempel være vores by kendetegnsplakater, hvis du vil holde det i et by tema. Ligeså vel som plakaterne passer ind i alle boligindretninger, så passer de også til alle aldre. Derfor vil de også være god mulighed, for dig der står og mangler en mere personlig gave.  

PLAKAKER MED DANMARKSKORT - BYER OG DERES BYNAVNE MED CENTRAL FOKUS I DANMARK

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk