1

1

PLAKATER MED PERSONLIGHED

1

Imagi har en mission, om at bringe personlig indretning ind i alle hjem. Derfor det primært plakater, som skaber affektionsværdi, vi forhandler.


Vi vil gerne bidrage med plakatkunst i høj kvalitet, hvor iagttageren ikke kun får en flot og moderne plakat - men en historie. Vi har en række kollektioner, som lægger stor vægt på personligheden i designet:

 

  • By & kort plakaterImagi har Danmarks største kollektion med byplakater. I alt har vi over 150 byplakater (med danske byer). Alle disse plakater, kan du du finde her. Du kan f.eks. finde en plakat af København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Randers, Vejle og mange flere.​ Disse personlige plakater gør altså din indretning helt unik og personlig. De er lavet som en hyldest til danskerne, og især til dem i udkantsdanmark. Du kan ydermere finde plakater af danske øer, danmarkskort og "byens kendetegn".

  • Plakater til fødsel og dåb -​​ Vores plakater til fødsel & dåb består primært af fødselstavler og stjernetegn. Imagi har forsøgt at gør den moderne fødselstavle, også kaldt navnetavle, mere moderne og minimalistisk. Disse plakater giver noget helt unikt, og vil gøre boligen meget personlig.

  • Plakater til begivenheder - Vi har desuden plakater til andre større begivenheder, såsom bryllupsplakater, studenterplakater osv.

PLAKATER TIL PERSONLIG INDRETNING

BÆREDYGTIGT DESIGN & SAMARBEJDE

2

Hos Imagi tænker vi meget på miljøet, og hvordan vi alle kan gå en lysere fremtid i møde. Vi tænker meget over, hvilke produkter vi forhandler med. Vores papir er FSC-certificeret, og vores emballage er lavet af genbrugspapir.

Alt dette gør vi, da vi ved hvor værdifulde træer er for vores eksistens. Derfor er vi også med i initiativer, som har til formål at stoppe skovrydning. Men hvad hjælper vi med?

 

  • Begrænser klimaændringer - Med vores fokus på at få genetableret skovområder i verden, er vi med til at begrænse de omfattende klimaændringer, som vores planet har været udsat for. Vi ved godt, at vi ikke kan løse problematikken selv - men vi ved at problemet kun kan løses, hvis vi alle (du og jeg), er med til at bidrage kollektivt til en bedre fremtid.

  • Beskytter verdens dyreliv -​​ Ved at reducere skovrydning i verdens skove, er vi samtidig med til at beskytte verdens dyreliv. Vi sørger for at dyrene har et hjem. Et hjem for mange truede dyrearter, heriblandt vores "medmennesker" såsom chimpansen, gorillaen og orangutangen. 

  • Vi styrker lokalsamfund - Modellen vi anvender i samarbejde med Stand for Trees, hedder REDD+. Modellen hjælper samfund verden over med at implementere bæredygtige tiltag. Disse tiltag skal sikre en fremtid, hvor verdens træer er mere værd stående end fældet.

  • Sikrer en bedre fremtid - Ingen kan spå ind i fremtiden. Dog har vi de senere år set markante ændringer i vores klima, dyreliv og måden vi lever på. Desværre har det ikke haft en positiv indvirkning på vores planet. Vandstanden stiger, klodens dyrearter dør i rekordtempo og vi skyder oceaner af drivhusgasser ud i vores atmosfære. Men vi vil være med til at sætte en stopper for galskaben.

Imagi har en række kollektioner, som er præget af "vores planet". Af disse kollektioner, donerer Imagi et betydeligt beløb til de ovennævnte formål. 

MED TANKE PÅ MILJØET

DESIGNER & PRINTER SELV PLAKATERNE

3

Da vi selv designer og printer vores plakater, har vi den fantastiske mulighed, at ændre designs efter ønskede behov.

Vi har flere plakater, hvor du selv kan ændre i plakatens udseende ved at tilføje, fjerne og redigere i plakatens design. Dette kan kun lade sig gøre, da vi selv har rettighederne til vores designs.

 

EN MULIGHED FOR AT GØRE DET UNIKT

FOKUS PÅ DETALJERNE

4

Nu kender du allerede lidt til vores designs, samt hvilke budskaber og værdier, der betyder noget for os. Men hvad er vores forhold til plakatkunst? Og hvad præger vores plakater, udover at de er personlige?

Når vi designer vores personlige plakater, kigger vi også på følgende:

  • Sofistikeret farvepaletter - Vi er meget opmærksomme på de forskellig farver vi anvender. Oftest bruger vi milde nuancer. Dog har vi også plakater, som vil være mere iøjenfaldende.  ​​

  • Inspireret af naturen - Som du sikkert fornemmer, betyder naturen meget for Imagi. Derfor er mange af vores plakater også inspireret heraf. 

  • 'Keep it simple' - Som enhver boligekspert vil sige. Vi holder meget af et simpelt og minimalitisk design. 

NÅR VI SKAL DESIGNE EN PLAKAT

OM PLAKATER FRA IMAGI

4 VIGTIGE TING AT VIDE
OM PLAKATERNE FRA IMAGI

PLAKATER I HØJ KVALITET

IMAGI's plakater er trykt i høj kvalitet. De er trykt på 190 g. fotopapir. Papirets glans giver alle motiver en fantastisk dybde - så eventuelle effekter og illustrationer vises med den bedste kvalitet.

Er her stopper det ikke...

Vi har lavet en liste med 4 ting, som IMAGI's plakater er kendte for - udover den høje kvalitet.

Imagi værdsætter personligt design, naturen, de små detaljer og muligheden for det unikke. Læs mere herunder:

SÅ ER DET DIN TUR

Vi håber du nød vores lille liste over vigtige

budskaber og værdier IMAGI's plakater har?

Syntes du de er vigtige?

Eller måske har du et spørgsmål?

Uanset hvad, lad os høre hvad du syntes, og

smid en kort kommentar her under. Tak!