Rul ned for at læse mere om IMAGI

RUL NED

HVEM ER IMAGI?

IMAGI er en lille dansk virksomhed, som arbejder dedikeret med personligt design og indretning. Vi går meget op i kvalitet og vores produkters betydning for den enkelte køber. Det er vores mål at skabe produkter, der har en høj affektionsværdi for iagttageren. Dette gør vi ved at skabe og designe plakater med personlige motiver i højkvalitative tryk. Plakater er ikke bare plakater!

 
 

GOD KVALITET

Alle plakater på IMAGI er trykt på 180 gram glat fotopapir. Dette er ikke en tilfældighed. Vi har siden vores begyndelse testet et utal af forskellige papirtyper og -tykkelser. Tykkelsen er oftest det folk vurderer kvaliteten af papir ud fra, hvilket også giver god mening. Men hele videnskaben ligger i papirets overflade og fleksibilitet. Vores 180 gram glatte fotopapir er meget fleksibel, og denne fleksibilitet sikrer os, at papiret bevarer sit udseende og flotte tryk under forsendelse - uden at plakaten får hakker, buler eller folder.

Den glatte overflade vores papir har, sikrer samtidig et forbløffende udtryk. I forhold til mat papir, som oftest får farverne til at flyde ud og blive suget ind i papiret, bevarer glat fotopapir farverne i overfladen. Vi garanterer et højkvalitativt tryk, hvor de rene linjer og små detaljer virkelig kan ses og komme til udtryk.

VORES FILOSOFI

OM OS

Vores filosofi er enkel: Vi vil have folk til at indrette hjemmet mere personligt. Heldigvis er der en stigende tendens til at folk indretter deres hjem mere personligt. Men vi ser stadig, at folk køber indretnings-genstande, som ikke har nogen som helst betydning for personen. Hvad betyder et dyrt billede eller maleri, hvis det ikke får dig til at føle noget? Ser du, vi vil gerne skabe et personligt miljø inden for hjemmets vægge. Når du kigger rundt i dit hjem, skal det sprudle af personlige minder, tanker og indtryk! Dit hjem er din base. Herfra har din hverdag sin udgangspunkt, og her skal du kunne være dig selv. Derfor mener vi også at dit hjem skal afspejle din personlighed.

Det er bevist, at vores omgivelser påvirker vores adfærd og humør. Vi tror på, at vores plakater kan være med til, at påvirke alle personer i en bedre og mere positiv retning. Vores plakater er primært designet til den personlige indretning. Med et gennemtænkt design, tænker vi alle elementer ind: layout, farver, motiver, lys, former og så videre. Du sikrer dig altså en plakat, som påvirker dig positivt. Ikke bare fordi den er flot, men fordi den har en positiv effekt på din underbevidsthed.

 

Vores mål er, at skabe en personlig indretning i alle danske hjem, gennem plakater der har en personlig værdi for iagttageren. Ved at gøre dette, sikrer vi personen en bedre hverdag, hvor positive indtryk konstant bliver fremtonet. 

VORES PLAKATER

OM VORES PRODUKTER

IMAGI designer og udvikler selv alle personlige plakater. Vi har et stort udvalg, med over 500 plakater i sortimentet. Plakaterne og det tilhørende tryk kan også kaldes posters, plancher samt billeder eller print. De forskellige benævnelser dækker over samme type af smuk vægkunst, som du finder her hos os! På IMAGI finder du plakater med smuk fotokunst, citatplakater, plakater til særlige anledninger samt de populære by og kort plakater.

 

Vi er kendt for vores minimalistiske byplakater, og har Danmarks største udvalg med over 200 plakater inden for forskellige designs. I alt har vi over 140 plakater med Danmarks største byer i sortimentet.

 

Da alle plakater er designet af IMAGI selv, gør vi det muligt at få lavet en plakat af lige netop det motiv, du ønsker på dit design. Dermed kan du få lavet din egen unikke plakat. Vores personlige plakater gør din indretning unik og personlig.

IMAGI forsøger hele tiden at opdaterer kollektionerne med nye plakater og designs.

 
Plakat med tiger
Plakat med fødselstavle
Plakat med Aarhus i Danmarkskort
Plakat med byplakat af København

ET LILLE UDPLUK AF VORES POPULÆRE PLAKATER

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk