HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

HER ER DE OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Levering & Forsendelse


LEVERINGSTID Vi leverer inden for 1-3 arbejdsdage efter modtaget betaling. FRAGTPRISER Vi leverer til hele Danmark og fragtprisen er 39 kr. hvis ordren er under 399 kr. Er din ordre over 399 kr. vil fragten være gratis. LEVERING I DANMARK Alle pakker leveres direkte hjem til dig – dette gælder for bestillinger af plakater i størrelserne A4 og A3 samt storformat (50x70 cm). Pakken leveres med Post Danmark. LEVERING TIL UDLANDET Såfremt at du skal have leveret uden for Danmark, skal du kontakte os på mail: kh@imagi.dk. Vi vil tillægge et fragtgebyr på 59 kr.
Hvordan får jeg fri levering?


Hvis du har en ordre som er større end 399 kr. inkl. moms.
Hvem er IMAGI.dk?


IMAGI er en lille dansk virksomhed, som arbejder dedikeret med personligt design og indretning. Vi går meget op i kvalitet og vores produkters betydning for den enkelte køber. Det er vores mål at skabe produkter, der har en høj affektionsværdi for iagttageren. Dette gør vi ved at skabe og designe plakater med personlige motiver i højkvalitative tryk. Plakater er ikke bare plakater!
Ordrestatus & Tracking


Da alle pakker er sendt som QuickBreve, kan vi ikke tilbyde dig et tracking nummer, desværre.
Betalingsmetoder


FØLGENDE BETALINGSMETODER KAN ANVENDES PÅ WWW.IMAGI.DK: - Kredit kort: VISA og MasterCard - Debit kort: VISA og MasterCard
Gavekort


INDLØSNING AF MIT IMAGI.DK-GAVEKORT Du kan bruge dit IMAGI-gavekort ved at markere feltet ud for "Har du et IMAGI-gavekort eller -værdibevis?" under betalingstrinnet i kassen. Indtast koden på gavekortet, som findes på gavekortet og klik på "ANVEND". Hvis dit gavekort ikke dækker det samlede beløb for ordren, kan du betale med en anden form for betaling eller et andet gavekort. IMAGI tillader ikke, at gavekort bruges til at købe ekstra gavekort. Se betingelserne for IMAGI-gavekort. RETURNERING/ANNULLERING AF IMAGI.DK-GAVEKORT Du kan annullere et ubrugt IMAGI-gavekort inden for 14 dage efter købet. Kontakt os med dit gavekortnummer. Ubrugte gavekortsaldi kan ikke ombyttes til kontanter. RETURNERING AF ORDRER, SOM ER BETALT MED GAVEKORT IMAGI-returneringer tilbagetales til den oprindelige betalingsmetode. Opbevar dit gavekort, indtil du modtager din ordre. Hvis du returnerer ordren, vil gavekortet blive tilbagebetalt. Hvis du ikke længere har gavekortet, men har brug for at returnere en ordre, kan du bruge gavekortnummeret, som findes i e-mailen med tilbagebetalingsbekræftelsen. Nummeret kan bruges på Imagi.dk. LEVERING Levering af IMAGI-gavekort er altid gratis. Gavekort leveres via ekspreslevering, hvis de bestilles separat. SÆT PENGE IND PÅ ELLER GENOPFYLD GAVEKORT Det er ikke muligt at sætte penge ind på et eksisterende Imagi.dk-gavekort. VALUTA Valutaen på dit gavekort er knyttet til det land, hvor gavekortet bliver leveret. IMAGI-gavekort kan indløses på alle IMAGI-websteder i EU, uanset valuta. Værdien af kortet konverteres til den daglige standardomregningskurs, når det indløses. ORDREBELØB PÅ GAVEKORT IMAGI-gavekort kan fås på alle beløb mellem 100 og 1000 Danske Kroner. UDLØBSDATO IMAGI-gavekort udløber ikke. Hvis du afgiver en ordre med et IMAGI-gavekort og har en ubrugt saldo, kan du bruge saldoen til et køb på et senere tidspunkt. Hvis din ordre er større end gavekortets værdi, kan du bruge en hvilken som helst anden accepteret betalingsmetode til at betale forskellen. MISTEDE/STJÅLNE GAVEKORT Hvis du har mistet et IMAGI-gavekort, skal du kontakte os.
Returnering og ombytning


SÅDAN RETURNERER DU: Produkterne og indpakningen skal være i samme tilstand som ved modtagelsen, dvs. uanvendt, ikke stødt eller beskadiget. Du står selv for returfragten ved benyttelsen af fortrydelsesret og åbent køb i 14 dage. Du kan bestille en returfragtseddel ved at sende en mail til lh@imagi.dk.
Info om produkter


OM PRODUKTERNE IMAGI designer og udvikler selv alle personlige plakater. Vi har et stort udvalg, med over 500 plakater i sortimentet. Plakaterne og det tilhørende tryk kan også kaldes posters, plancher samt billeder eller print. De forskellige benævnelser dækker over samme type af smuk vægkunst, som du finder her hos os! På IMAGI finder du plakater med smuk fotokunst, citatplakater, plakater til særlige anledninger samt de populære by og kort plakater. Vi er kendt for vores minimalistiske byplakater, og har Danmarks største udvalg med over 200 plakater inden for forskellige designs. I alt har vi over 140 plakater med Danmarks største byer i sortimentet. Da alle plakater er designet af IMAGI selv, gør vi det muligt at få lavet en plakat af lige netop det motiv, du ønsker på dit design. Dermed kan du få lavet din egen unikke plakat. Vores personlige plakater gør din indretning unik og personlig. IMAGI forsøger hele tiden at opdaterer kollektionerne med nye plakater og designs. SPECIFIKATIONER Vores papir er FSC-certificeret og særdeles aldersbestandigt, men vær opmærksom på, at du ikke hænger plakaten i direkte sollys, da farverne godt kan falme en smule. Plakaterne er trykt på 180 gram (pr. m2) glat fotopapir (Premium). Alle plakater kan købes her på denne webshop, og hos udvalgte forhandlere i Danmark. Se forhandlerlisten her. Alle plakater leveres sammenrullede i et paprør, så de ikke tager skade under fragten. Vores paprør er ligeledes FSC-certificeret, og tåler både vand og slag. De er 50 mm. bredde, og er sat sammen med 1,5 mm. tykt pap med en hvid belægning. IMAGI sælger i øjeblikket fysiske plakater i størrelserne A4 (210 mm. x 297 mm.) og A3 (297 mm. x 420 mm.). Det er også muligt, at købe plakater i størrelserne A5 (148 mm. x 210 mm.) og 50 cm. x 70 cm. Du skal blot kontakte os på mail.
Garanti


Garanti gives i henhold til købeloven. Vi er altid hurtige til at erstatte eventuelt beskadigede varer.

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk