PLAKATER MED DANSKE ØER

Imagi har ø-plakater over de største danske øer. Vores ø-plakat fås i 6 forskellige farver, og er den perfekte gave til en ø-boer!

 

IMAGI's plakater med danske øer er utrolig populære. I øjeblikket har vi 18 ø-plakater i vores kollektion, udelukkende med danske øer. Hver eneste ø plakat er designet af IMAGI selv. Alle plakater fås i 6 forskellige farver, og indeholder øens navn og koordinater. De unikke og personlige plakater med danske øer er lavet til de danske øboere. I øjeblikket kan du finde plakater med øerne: Als, Amager, Bornholm, Falster, Fanø, Fyn, Færøerne, Grønland, Langeland, Læsø, Lolland, Mors, Møn, Samsø, Sjælland, Thurø, Tåsinge og Ærø.

Alle plakaterne er trykt på 180 gram glat fotopapir. Den glatte overflade giver motivets vandfarve-effekt et naturligt og stilrent udtryk. 

IMAGI mener at alle øboere skal have muligheden for at have en plakat af deres ø hængende på væggen. Derfor tilbyder vi også, at lave en plakat med din ø - hvis vi ikke allerede har den. Send os blot en forespørgsel. Det koster ikke noget.

PLAKATER MED DANSKE ØER FRA IMAGI

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk