Imagi vil gøre en forskel for klimaet

Imagi  tænker på  miljøet &

SLÅR RØDDER I FREMTIDEN

SÆT PRIS PÅ PAPIRET

IMAGI er en virksomhed, som ønsker at gøre en forskel. Ikke bare i Danmark, men i hele verden.

Igennem vores kollektioner under "Vores planet", bidrager vi med en årlig sum penge til globale programmer, som har til formål at stoppe skovrydning.

Kollektionen ”Vores Planet” er en innovativ kampagne, der muliggør brugere – os alle – til at tage aktion mod udryddelse af verdens skovområder: som er grund nummer ét til, at verdens dyreliv bliver udryddet.

 

Selvom vi ved, at jorden, dyrene og klimaet har brug for verdens skove, fortsætter vi med at miste skovområder. For hver 48 timer der går, mister vi skovområder på størrelse med New York City. Dermed er tab af skovområder en større faktor til den globale opvarmning, end alle fly, biler og skibe på jorden.

Ved at købe en af plakaterne fra kollektionerne under ”Vores planet”, hjælper du individuelt med at tage del i et effektivt program, som bekæmper udryddelse af verdens skove og dermed klimaforandringer. Siden 2007 har en international komité, arbejdet sammen på REDD+ programmet, som har til formål at reducere tabet af skovområder. Sammen med ”Stand for Trees” har IMAGIs brugere mulighed for at deltage i dette program. Programmet hjælper lokale samfund med at implementere REDD+ vejledninger i skovområderne. Når du sætter pris på papiret, investerer du i et samfund, som orienteret arbejder mod nye økonomiske muligheder – at skabe økonomi til i morgen, hvor træer er mere værdifulde stående end fældet.

VIRKER DET SÅ?

Ja. REDD+ modellen er blevet bevist over de seneste 8 år. Programmet beskytter 14 millioner hektar skovområde, og med det reduceres 22 millioner tons CO2 om året.

VI BESKYTTER TRUEDE DYRS HJEM
VI VIL STOPPE SKOVRYDNING
VI STØTTER MILJØVENLIG INDPAKNING

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk