BY PLAKATER

Imagi har over 140 byplakater. Disse plakater med danske byer er meget unikke, og med sådan en plakat vil indretningen virkelig blive personlig.

Logo for byplakater på IMAGI

 

Vi ved alle hvor populært, det er at have et bykort hængende i hjemmet. Derfor finder du hos os over 150 by plakater fra Danmark, hvilket skulle gøre det muligt at finde lige præcis den by, som du søger alt efter om det er en kort over København plakat, Aarhus plakat eller Aalborg plakat. Alle plakaterne i vores kollektionen ”byplakater” har vi hos IMAGI selv designet, og kan derfor kun købes hos os.

Vores by plakater er designet i et unikt design, hvor byen samt dens gader og veje bliver illustreret på minimalistisk vis. Alle by plakaterne er lavet i et simpelt design, og fås kun i sort/hvid. Derfor passer de også ind i alle hjem, uanset hvilken indretnings stil du har.

Plakaterne kan både stå for sig selv eller kombineres med andre. Du kan eksempelvis kombinere dem, så du både har en by plakat fra din hjemby og din nuværende by. Plakaterne kan dog også være for dig, der har et godt bånd til en helt tredje by, uden at det har noget med din hjemby eller nuværende by at gøre. Her er det derimod måske en bestemt by, som du flere gange har været i sommerhus i, og derfor har en masse minder fra. Det kan også være en helt tredje grund, der gør at du har et helt bestemt bånd til en by.

Vores plakater fra kollektionen ”byplakater” koster alle fra 139,-, så alle derved kan være med. Ligeledes fås de i tre forskellige størrelser: nemlig A4, A3 og 50x70 cm.. Ønsker du dog en helt anden størrelse, så vil dette også kunne lade sig gøre.

BYPLAKATER FRA IMAGI

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk