BY & KORT PLAKATER

Imagi har et bredt udvalg af byplakater. Hæng en plakat op af din hjemby eller bare din drømmeby. Få lige den byplakat du ønsker!

 

Hos Imagi finder du et stort og bredt udvalg af by og kort plakater, alt efter hvad du er til. Vi tilbyder her de klassiske by- og Danmarks plakater dog i et mere unikt design. Søger du dog noget andet end de klassiske byplakater, vil vores by kendetegns plakater måske være noget for dig. Vores kollektion ”værdier” byder nemlig på unikke plakater, der afspejler byens værdier og kendetegn gennem tekst og ikke billeder. Disse plakater er designet i et minimalistisk design, og fås i 4 forskellige farver.

Går du derimod og er glad for din gade, eller måske gemmer din barndomsgade på en masse minder. Så tilbyder vi plakater med gadenavn, hvor det kun er det, der er i fokus. Disse plakater gøres personlige, idet du selv skriver hvilket gadenavn, der skal stå på plakaten.

Du vil dog også finde et stort udvalg af plakater med de danske øer. Disse plakater er ligeledes lavet i et minimalistisk design, idet at plakaten kun består af øens omrids som illustrations samt øens navn og landskoordinater i bunden. Her finder du både en Amager plakat, en Bornholm plakat, samt plakater med små øer som Tåsinge. Ligeledes finder du også Grønland og Færøerne. Disse plakater fås i hele seks forskellige farver.

Vores sortiment af by og kort plakater kan passe ind i alle boligens rum, da de fås i forskellige størrelser og farver. Går du derimod med et brændende ønsker om en helt specifik by plakat, som vi ikke tilbyder, så vil det også være muligt at få dette lavet hos os.

BY & KORT PLAKATER FRA IMAGI

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk