VILKÅR & BETINGELSER VED IMAGI-GAVEKORT

Gavekort kan kun indløses for varer på Imagi.dk. Kunder kan købe og indløse gavekort hos Imagis online-butikker i Europa i følgende lande: Danmark

Fysiske gavekort er tilgængelige på Imagi.dk og har ingen udløbsdato.

BETALING
Den samlede ordre mængde af produkter købt på Imagi.dk med et gavekort omfatter (i) prisen på produktet / produkterne, (ii) moms, hvis det er relevant og (iii) forsendelsesomkostninger. Hvis det samlede bestillingsbeløb er højere end gavekortbeløbet, skal forskellen betales med kreditkort eller et andet gavekort.

Gavekortbalancen reduceres straks, mens kreditkortet ikke opkræves, før varerne er afsendt. Alle køb foretaget med gavekort er underlagt betingelsen om, at vores Handelsbetingelser og brug af hjemmeside er godkendt. Du anerkender, at du har læst disse vilkår og betingelser nøje, og at du fuldt ud godkender dem. Ved indløsning vil de resterende penge blive overladt til fremtidige køb, og kan ikke indløses eller udveksles til kontanter.

KONTROLLER SALDO
Du kan ikke tjekke din gavekortbalance online. Kontakt os, og vi vil fortælle dig din nuværende saldobalance.

ANNULERING AF KØB
Du har ret til at annullere dit fysiske gavekort inden for 14 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​det, forudsat at du ikke har brugt gavekortet. Imagi refunderer gavekortbeløbet til betalingsmetoden, der var anvendt til ordren, inden for 30 dage efter afbestillingsdatoen.

Du kan ikke annullere et digitalt gavekort.

Hvis du returnerer et produkt, du har købt med et gavekort, refunderes tilbagebetaling til dette gavekort. Hvis du returnerer et produkt, du har købt med flere gavekort, vender produktets samlede værdi tilbage til det sidst købte gavekort. Hvis du returnerer et produkt, du har købt med flere betalingsmetoder, returnerer det resterende beløb først til den betalingsmetode, der blev brugt til den oprindelige transaktion, dvs. kreditkort, med det oprindelige beløb debiteret og derefter til gavekortet.

 

MISTET GAVEKORT?

Hvis et gavekort er tabt eller stjålet, refunderes det ikke, medmindre at der kan fremvises kvittering eller et købsbevis. Administrer gavekort som kontanter. Kontakt os for mere information.

BEDRAGERI
Vi forbeholder os ret til at nægte, annullere eller holde gavekort og ordrer for mistænkt bedrageri. Hvis et gavekort fejlagtigt udstedes ved en fejl eller i tilfælde af andet brud på gavekortpolitikken.

KONTAKT
Kontakt Picossa I/S, et selskab under dansk lovgivning med registreret adresse Søndervang 28, 7323 Give, Danmark, eller kontakt os via e-mail.

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk