IMAGI.dk-gavekort kan købes online og kan indløses på www.imagi.dk.

INDLØSNING AF MIT IMAGI.DK-GAVEKORT

Du kan bruge dit IMAGI-gavekort ved at markere feltet ud for "Har du et IMAGI-gavekort eller -værdibevis?" under betalingstrinnet i kassen. Indtast koden på gavekortet, som findes på gavekortet og klik på "ANVEND".

Hvis dit gavekort ikke dækker det samlede beløb for ordren, kan du betale med en anden form for betaling eller et andet gavekort. IMAGI tillader ikke, at gavekort bruges til at købe ekstra gavekort.

Se betingelserne for IMAGI-gavekort.

RETURNERING/ANNULLERING AF IMAGI.DK-GAVEKORT

Du kan annullere et ubrugt IMAGI-gavekort inden for 14 dage efter købet. Kontakt os med dit gavekortnummer. Ubrugte gavekortsaldi kan ikke ombyttes til kontanter.

RETURNERING AF ORDRER, SOM ER BETALT MED GAVEKORT

IMAGI-returneringer tilbagetales til den oprindelige betalingsmetode. Opbevar dit gavekort, indtil du modtager din ordre. Hvis du returnerer ordren, vil gavekortet blive tilbagebetalt.

Hvis du ikke længere har gavekortet, men har brug for at returnere en ordre, kan du bruge gavekortnummeret, som findes i e-mailen med tilbagebetalingsbekræftelsen. Nummeret kan bruges på Imagi.dk.

LEVERING

Levering af IMAGI-gavekort er altid gratis. Gavekort leveres via ekspreslevering, hvis de bestilles separat.

SÆT PENGE IND PÅ ELLER GENOPFYLD GAVEKORT

Det er ikke muligt at sætte penge ind på et eksisterende Imagi.dk-gavekort.

VALUTA

Valutaen på dit gavekort er knyttet til det land, hvor gavekortet bliver leveret.

IMAGI-gavekort kan indløses på alle IMAGI-websteder i EU, uanset valuta. Værdien af kortet konverteres til den daglige standardomregningskurs, når det indløses.

ORDREBELØB PÅ GAVEKORT

IMAGI-gavekort kan fås på alle beløb mellem 100 og 1000 Danske Kroner.

UDLØBSDATO

IMAGI-gavekort udløber ikke. Hvis du afgiver en ordre med et IMAGI-gavekort og har en ubrugt saldo, kan du bruge saldoen til et køb på et senere tidspunkt.

 

Hvis din ordre er større end gavekortets værdi, kan du bruge en hvilken som helst anden accepteret betalingsmetode til at betale forskellen.

MISTEDE/STJÅLNE GAVEKORT

Hvis du har mistet et IMAGI-gavekort, skal du kontakte os.

Oplysninger om IMAGI.DK-gavekort

TILMELD DIG IMAGIS NYHEDSBREV

Vi sender kun de bedste tilbud og nyheder til din indbakke! Det lover vi.

 © 2020 Imagi.dk. Alle rettigheder forbeholdes     |   Teglgaardsvej 20 st. tv., 7100 Vejle, Danmark    |    Mail: kontakt@imagi.dk